Klæd dig på efter din størrelse

stor bluse

Klæd dig på efter din størrelse


Vi vil alle gerne se pæne ud og fremstille os selv fra vores bedste side. Men det betyder også, at vi er nødt til at vide hvordan vi klæder os selv pænt på og hvordan vi klæder os efter lige netop vores størrelse og kropsform.

Kroppe er ikke ens og vi har alle en smuk krop. Men den måde vi bærer vores tøj på kan få os til at fremstå endnu smukkere og sende netop det signal, som vi gerne vil sende til verdenen.

Vis din feminine side frem

Når man har lidt mere til gården og gaden end den gennemsnitlige dansker, så kan man nogle gange godt føle sig rigtig udfordret når man går rundt nede i tøjbutikkerne. Ofte har de slet ikke noget tøj eller kjoler i store størrelser, og det de har er ikke specielt klædeligt til lige netop din krop.

Større kvinder vil også gerne vise deres feminine side frem og få en kjole på nu og da – og så skal der jo også være kjoler i store størrelser. Og det kan du ofte bedst opnå ved at tage ets mut ind på nettet og , hvilke muligheder du har her. Se udvalget her af kjoler i store størrelser og køb lige netop den kjole hjem, som du er blevet forelsket i og mener vil passe bedst til din krop.

Der er langt større udvalg af kjoler i store størrelse på nettet, end der er i butikkerne. Især hvis du gerne vil have fat i noget tøj til en lidt større kvindekrop. Så prøv endelig at få kigget lidt rundt herinde, før du giver op. Og hvis du er lidt i tvivl om størrelserne, så kan du bare købe nogle forskellige størrelser hjem af gangen og prøve af. Du kan altid sende dem retur igen, hvis det ikke lige er dig.

Pære eller æble?

Hvilken kropsform har du? Det er ikke kun størrelsen det handler om, når vi skal finde ud af at klæde os bedst på som overhovedet muligt. Det er også vigtigt at tænke på, hvordan det er ens krop er proportioneret.

Har du for eksempel en æble eller en pæreform? Eller er du en af de heldige få timeglasformede, som går rundt derude i verdenen? Der er som sådan ikke nogen bestemt kropsform der er bedre end andre. Men der er visse kropsformer, der kan være lidt svære at klæde på end andre.

Samtidig skal man klæde sig lidt forskellige på alt efter hvilken form man har. Hvis du for eksempel har en æbleform så skal du ikke klæde dig ligesom en med pæreform.

Det er rart og vigtigt at vide hvilken kropsform man har, fordi man dermed bedre kan finde tøj som virkelig passer til en. Og på den måde slipper man også for en masse frustrationer, når det kommer til at prøve tøj.

Lad være med at røve at blive til en person du ikke er. Du har den krop du er blevet født med. Alt hvad du skal er at lære hvordan du klæder den ordentligt på.