Kom udendørs med et hængekøjestativ

hængekøje med stativ

Kom udendørs med et hængekøjestativ


Der er ingen tvivl om, at Coronavirussen har grebet størstedelen af verden og har haft indflydelse på millioner af mennesker. Det gør sig i særdeleshed også gældende her i Danmark, hvor virussen i det sidste stykke tid har bredt sig med en foruroligende høj hastighed.

For at passe på svage danskere har regeringen derfor valgt at sætte størstedelen af danskere i en løs form for hjemmekarantæne, hvor det, for så vidt muligt, tilrådes, at man ikke har unødvendig kontakt med andre end sin nærmeste familie. Mange har fået muligheden for at arbejde eller gå i skole fra hjemmet, men grundet det lave blus, som økonomien og meget andet kører på i øjeblikket, er der heller ingen tvivl om, at mange ikke rigtig ved, hvad de skal tage sig til.

Det er stadig sundt at komme ud

Mange har derfor taget det som en tilskyndelse til at være lidt ekstra sammen med børnene, dase lidt ekstra på sofaen og måske gense yndlingsserien. Det er der for så vidt heller ikke noget galt med, men denne tilstand kan godt gå hen at vare betragteligt mere end to uger, som det i første omgang er planlagt, og det er ikke sundt for hverken krop eller sind, selvom man selvfølgelig undgår Corona.

Prøv i stedet at gøre dig nogle bestræbelser på at få hele familien med ud i haven, det kan du for eksempel gøre ved at købe ind her:
https://www.haengekoje.dk/haengekoeje-shop/65-haengekoeje-stativ/ , hvor du, som navnet antyder, kan købe hængekøjer.

Hvad er bedre, end at mærke foråret krybe ind over en, mens man ligger og daser i hængekøjen? Desuden er der, med en hængekøje, næsten garanti for at lokke både unge og gamle med ud i haven for at nyde noget frisk luft. En hængekøje er nemlig også oplagt at lege og tumle i, og køber du en i ordentlig kvalitet, kan den tilmed sagtens holde til det.

luksus hængekøje

Få plads med et hængekøjestativ

Mange har, Corona eller ej, også overvejet at få sig en hængekøje af alle de ovenstående grunde. De fleste lader sig dog skræmme væk, og det er en skam. Spørger man folk hvorfor, så er en af de hyppigste forklaringer, at de ganske enkelt ikke ved, hvad de skal gøre af en hængekøje. Det problem kan heldigvis nemt løses med et såkaldt hængekøjestativ.

Et hængekøjestativ er præcis, hvad det lyder som. Et lille let stativ, du kan hænge din hængekøje op i. Så behøver du nemlig ikke tænke i at skulle banke stolper i græsplænen eller finde to perfekte træer.

Har man et hængekøjestativ kan langt størstedelen af danskere med en have altså sagtens få plads til en hængekøje. Det gode ved at have sin hængekøje i et hængekøjestativ er desuden, at man nemt kan flytte rundt på det. Viser det danske forårsvejr sig for eksempel fra sin knap så kønne side, kan man altså også sagtens nyde sin hjemmekarantæne i en hængekøje indenfor.