Kugledyne er selvforkælelse du har brug for

kugledyne

Kugledyne er selvforkælelse du har brug for

Nej, bare rolig det dette blogindlæg taler ikke om en legeaftale med dit yndlingslegetøj fra barndommen eller andet gøgl. Bolddyner, også kendt som kugledyner er en reel ting, og den er ved at tage soveværelset med storm. Dette unikke stykke sengetøj, der også er kendt som en “boule de lit” eller “kugledyne”, er præcis, hvad det lyder som – en stor dejlig dyne som ved hjælp af den nyeste soveteknologi hjælper dig med at sove bedst. Køb din kugledyne i dag hos https://scandinavianrest.dk/pages/kugledyne og sov bedre i morgen.

Der er ingen skam i at ville sove godt og være kræsen

Ved første øjekast kan tanken om at sove med en dyne som der trykker dig ekstra hårdt måske virke mærkelig, men tro på os og stol på os, når vi siger, at når du først har prøvet det, vil du ikke have lyst til at gå tilbage. Kugledynen er blød, behagelig og overraskende støttende, perfekt til at nusse om dig selv og en kugledyne som passer på og støtter din søvn. Dette sker ved hjælp af teknologien DPTS, det står for “Deep Pressure Touch Stimulation” det ligger nærmest i navnet, men konkret giver det et tryk som mere eller mindre føles som en omfavnelse så du kan sove bedre.

Her er vores bedste tips til at sove som en baby:

Der findes ikke en enkelt magisk løsning til at få en god nats søvn, men ved at følge nogle enkle tips og rutiner kan du hjælpe din krop ind i den rigtige rytme. Men der er alligevel nogle gode råd du kan følge

1) Hold dig så vidt muligt til en regelmæssig søvnplan – at gå i seng og vågne op på samme tid hver dag hjælper din krop med at komme ind i en rutine. I weekenden kan mange af os lide at sove længe, men det bliver ødelagt når vi bryder vores naturlige søvnrytme. Derfor skal man nøjes med at maksimalt sove 1 time længere, for bedst muligt at holde ugens hårde arbejder indenfor søvn.

2) Undgå koffein og alkohol før sengetid – begge dele kan have en negativ effekt på din søvn. Mange mener at alkohol gør dem trætte, hvilket til dels også er rigtigt nok. Men det hjælper ikke på at få en kvalitetssøvn, hvilket er det kroppen har brug for. Koffein har også en lang halveringstid. Det betyder at det tager lang tid før kroppen har udskilt sig af koffeinen, og koffein er jo kendt for at holde en vågen. Det vil altså sige at koffeinen stadig pumper rundt i kroppen når du skal til at sove.

3) Skab en afslappende rutine ved sengetid – at afvikle før sengetid med nogle beroligende aktiviteter, såsom at læse eller lytte til musik, kan hjælpe med at forberede din krop på søvn. Et dejligt langt varmt bad kan også hjælpe med at få musklerne til at slappe af

4) Hold dit soveværelse køligt, luft gerne ud 10m før sengetid og 10m efter du er stået op for at lave et godt indeklima. Dette resulterer i at, det er langt mere behageligt og hurtigere at falde i søvn.