Sådan får man en sommer med masser af motion

tennis ketcher

Sådan får man en sommer med masser af motion

Det kan være svært at holde sig i form over sommeren. Når man holder sommerferie skal man jo hverken på arbejde eller i skole længere. Så man får ikke den daglige bevægelse man er vant til. Derfor er det vigtigt at man holder sig i gang på andre måder. Man kan jo starte med at købe en tennis ketcher. Så kan man være sikker at man kan få noget motion over ferien. 

Kom ud og spil tennis 

Det er vigtigt at man holder sig i form henover sommerferien. Ens hverdag ændre sig når man er på ferie. Det kunne være at man plejede at cykle eller gå på arbejde, men det gør man jo ikke når man holder ferie. Og når man holder ferie har man ikke en rigtig grund til at rejse sig op og komme ud for at få noget motion. Men med en tennis ketcher så har man i hvert fald en god undskyldning for at komme udenfor og få noget motion. Derfor skal man købe en tennis ketcher, så bliver det meget nemmere at få noget bevægelse over sommerferien. Og når man så har købt en tennis ketcher og en tennis bold, så skal man bare lære at spille tennis. Så kan man både have det sjovt og få noget motion. Så få fat i en tennis ketcher, før man starter ens sommerferie. Så kan man være forberedt på at få noget motion hen over ferien. 

Sådan kommer man i gang med at spille tennis 

Ja, kan man overhovedet spille tennis? Tennis lyder sjovt, men det kunne jo være at man faktisk aldrig har prøvet at spille før. Men når man bare spiller i ens egen baghave, så må man jo gerne selv komme op med ens egne regler. Det skal jo være sjovt. Man spiller tennis for at have det sjovt og få noget bevægelse, ikke for at at konkurrere og vinde. Så sid sammen med nogle familie og venner, så man kan få lavet nogle regler. For man spiller jo ikke tennis alene, det er noget man kan nyde med venner og familie. Så vær sikker på at få noget motion denne ferie, så skal det nok blive nemmere at komme tilbage til den almindelige hverdag efter ferien. 

Kom tilbage fra ferie med masser af energi 

Når man har været ude og bevæge sig hele sommeren, så skal det nok blive nemmere at komme tilbage til arbejdslivet. Så i stedet for at komme hjem med nul energi og tage en kæmpe lur. Så skal man nok have masser af energi, til at få meget mere ud af ens dag efter arbejde. Så sørg for at få købt en tennis ketcher, så man ikke kun kan få en god sommer, men også nogle gode dage tilbage på arbejde. Med en tennis ketcher skal man nok få en god sommer med masser af motion.