Elegante smykker fra Pernille Lauridsen

pernille lauridsen

Elegante smykker fra Pernille Lauridsen

Mangler du elegante smykker? Ønsker du at forkæle den du holder af, eller dig selv? Så er smykker fra Pernille Lauridsen en god valgmulighed. Med https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/pernille-lauridsen/ er du garanteret at få nogle smukke og elegante perlesmykker, som kan bruges i alle situationer med alle outfits. Disse perlesmykker er en god måde, at sørge for at have nogle smykker, som man altid kan bruge.

Hvem er Pernille Lauridsen?

Pernille Lauridsen er en dansk designer fra København, som selv designer og laver de forskellige smykker. Derfor, for du ikke kun elegante smykker, men også håndlavet smykker, hvilket gør dem til noget helt specielt. Lauridsen er ikke bange for at lege med former og farver i sine designs, og hun formår altid at finde den perfekte balance mellem leg og eventyr, og elegance og femininitet.

Håndlavede smykker

Pernille Lauridsen har ladet sig inspirere af de mange former af havet. De flotte og elegante bølger, kan ses i hendes smykker, som hun selv designer og arbejder med. Hun arbejder med at vise glæden og eventyret af haven igennem hendes smykker, hvilket gør dem anderledes og unikke til andre designere. Materialerne er alle naturlige, ferskvandsperler, ædle metaller og sten, alt sammen kan ses igennem de forskellige designs.

pernille lauridsen

Simple designs

Pernille Lauridsens smykke designs skaber et simpelt og feminint look. De bløde bølger i hendes designs, giver en fornemmelse af lethed og leg. Det bedste ved det hele, er at de bløde former, indgår i alle hendes designs, men alligevel, formår hun at skabe et unik look hos hvert smykke design. Det er med til at skave en fornemmelse af sammenhæng, dette gør det nemt for dig, som kunde, at finde noget der passer sammen, men stadig have noget som ikke ligner alle andres. Pernille Lauridsen bruger former og farver på en ny og innovativ måde.

Smykker til alle arrangementer og outfits

Grundet måden som smykkerne er designet på, passer de til alle arrangementer. Dette er uanset om det er et stort, formelt event, eller om det er et lille, privat event. De er passer endda til hverdagens situationer også, uanset om det er arbejde på kontoret, eller om det er at handle ind. Perlesmykker, som disse, er altid et sikket valg, hvis man er i tvivl om hvad man skal vælge. Perlesmykker har igennem historien været et smuk og elegant valg, og det er der god grund til. Ikke nok med at de er yderst smukke, så er de elegante og simple perlesmykker er også nemme at style. Det er lige meget om du ønsker et simpel, og monokromt look, eller om du ønsker at lege med former og farver. Grundet deres eget simple og eventyrlige designs med buer og perler, passer de godt til alle situationer. Så uanset om det er til gave eller selvforkælelse, så kan du være sikker på at Pernille Lauridsens perlesmykker er det perfekte valg.