Få keyhangers i flere varianter

Keyhanger

Få keyhangers i flere varianter

Nøglesnore er en lille, men utrolig vigtig og brugbar reklameartikel. Det er for det første en god måde at samle alle ens nøgler på, men også en måde hvorpå mange kan holde styr på f.eks. ID kort eller billetter. Med en nøglesnor med logo fylder ens nøglebundt nemlig lidt mere i tasken eller i lommen, så de ikke forsvinder og derfor er langt nemmere at få fat på.

Hos firmaet TopSupplies.dk kan du finde mange forskellige varianter af keyhangers, hvor der er nøglesnore til alle formål og i alle størrelser. Nogle som er specielt formet som små huse – ideelle til ejendomsmæglerne. Eller nogle med spænde både i nakke og foran så man kan klikke den lille del af og bruge som nøglering.  Typisk har de en solid karabinhage i metal, og den nedre del af nøglesnoren er aftagelig.

Keyhangers kan fås i mange forskellige materialer heriblandt polyester, bomuld mm. Så det er kun din egen fantasi der sætter grænser for hvad der er muligt for din markedsføring.

Hvad kan du bruge dem til?

Nøglesnore med tryk kan du have rundt om halsen, hvis du arbejder et sted, hvor man ofte skal bruge en nøgle eller chip, for at kommer fra rum til rum. Her har du nemlig nøglen tæt på dig, uden at den behøver at fylde eller genere dig i lommen. En keyhanger med kortholder kan være ideelt til formålet, da de har en lille karabinhage, der nemt kan klikkes på dit ID-kort eller nøglekort. En keyhanger med snor eller en lang strop har også den fordel, at nøglerne er lettere at få op af tasken, hvis det er der du har dine.

Miljøvenlige nøglesnore med logo er et hit

Der er en stigende trend for bæredygtige og økologiske løsninger. Flere virksomheder tager det aktive valg, og vælger netop miljøvenlige keyhanger med tryk for at signalere deres støtte og opbakning til bæredygtige løsninger. Det er samtidig en god reklamesøjle for virksomheden, da det er et klogt og vellidt budskab at sende til kunder og generelt omverdenen, at jeres virksomhed stolt støtter målet om en grønnere verden.

De miljøvenlige keyhanger med logo bliver fremstillet i alt mellem genbrugte plastikflasker, genvundet bomuld til kort og bambus. Har du enten en grøn profil i forvejen eller bestræber du dig på at gøre din virksomhed grønnere, så kan du med fordel gøre overvejelser i økologiske nøglesnore med logo. Her har du fri mulighed for at sætte dit personlige præg på og gøre dine kunder opmærksomme på, at din virksomhed tænker på miljøet og støtter målet om en grønnere verden.