Find inspiration og få sildebensfliser

sildebensfliser

Find inspiration og få sildebensfliser

Lige nu hitter sildeben i rigtig mange danske hjem, og det kan man godt forstå. Der er noget vildt charmerende og samtidig stilfuldt over det udtryk, man kan skabe med sildeben. Der er f.eks. mange, der har fået sildebensgulv eller bord. Men har du tænkt over, at man også kan få sildebensfliser? Det kan være, at det er noget, du skal overveje, hvis du gerne vil skabe et smukt hjem med et fedt udtryk.  

I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre. 

Få sildebensfliser på væggen 

Hvis du f.eks. skal indrette et badeværelse, så kan det være oplagt at dekorere det med sildebensfliser på væggene. Det er der ikke mange, der har, og det betyder også, at du virkelig kan skabe et specielt badeværelse, der er helt dit eget.  

Det er også vigtigt, at man får skabt sig et hjem, som man kan lide at være i, for det er et sted, man kommer til at tilbringe en masse af sin tid. Og når det kommer til badeværelse, så er det tilmed et sted, der er meget privat, og hvor man helst skal føle sig tryg.  

Du kan selv bestemme mellem mange forskellige farver, hvis du overvejer at indrette dit badeværelse med sildebensfliser på væggene. 

Sildebensfliser som gulv 

Men det er ikke kun på væggene, at man med fordel kan benytte sig af sildebensfliser. Det er nemlig også noget, som man kan bruge på gulvet. Det er også meget praktisk at have i et badeværelse, der jo er et vådrum, der skal kunne holde til lidt af hvert. Og så gør det heller ikke noget, at det bliver pænt.  

Der er så mange, der har store firkantede fliser på gulvet i badeværelse, og mens det også kan være meget pænt, så er der også noget ved, at man har mulighed for at skille sig lidt ud og skabe et lidt mere fedt udtryk. 

Find et farvetema 

Noget af det fede ved sildebensfliser er også, at der er så stort et udvalg mellem forskellige farver, at du med garanti kan finde noget, der passer til din personlige smag. Hvis du f.eks. er træt af, at der ikke er farver nok i dit hjem, så kan du med fordel pifte det op med nogle fliser i flotte farver. Du skal naturligvis også helst vælge noget, som du godt kan lide at kigge på i mange år fremover, så du ikke skal til at skifte ud igen. 

Sildebensfliser i badekabinen 

Det kan også være, at det specifikt er din badekabine, du skal i gang med at designe. Det er klart, at man kan tage nogle meget bedre bade, hvis man kan lide sin badekabine. Det kan være, at du skal pryde din badekabine med sildebensfliser, hvis du er interesseret i at skabe et fedt og skævt udtryk.  

Det kan være, at du skal gå på udkig og finde mere information og inspiration på nettet. Det kan også hjælpe, at man ser det for sig visuelt.