Gør din have sommerklar med oplysende LED bånd

led bånd til udendørs brug

Gør din have sommerklar med oplysende LED bånd

De varmere sommermåneder kommer tættere og tættere på. Foråret har virkelig bidt sig helt fast, og vi kan kun glæde os til det, vi alle ved kommer. Den danske sommer er helt speciel, det er lange lyse aftener og nætter, grill i haven og samtaler over hækken med de nærmeste naboer.

For mange betyder sommerens indmarch også, at man endelig igen kan komme ud og nyde haven. Den danske sommer tillader virkelig mange husstande at bruge haven som et ekstra rum, hvori mange bruger rigtig mange lange sommertimer. Derfor vælger rigtig mange også at gøre lidt ekstra ud af haverummet i de varme sommermåneder.

En måde, hvorpå man virkelig kan forandre rummet til noget helt andet, er ved brugen af led bånd til udendørs brug.

Forestil dig en oplyst terrasse til de lange sommeraftner  

LED bånd er små lys, som klistres op på forskellige overflader for så at give en hyggelig og oplyst stemning. I en dansk sommerhave vil lys på LED bånd helt sikkert være med til at skrue helt op for hyggen. Man kan næsten ikke forstille sig noget mere hyggeligt end en oplyst terrasse en varm sommeraften.

Det gode ved LED bånd er, at de kommer i mange forskellige variationer. Det betyder, at du nemt kan finde det LED bånd, som passer bedst ind i netop din have og dens udtryk. Det er vigtigt at være opmærksom på, at LED båndene ikke er en meget stor lyskilde. De bruges mere som en kilde til at skabe stemning, og de vil derfor være passende på enhver dansk sommerterrasse.

En have hele kvarteret helt sikkert vil misunde

LED bånd kan altså virkelig løfte hele en haves udtryk. Man skal derfor være opmærksom på, at man nok vil få et par lange blikke ind i haven fra diverse naboer. LED båndene er ikke en særlig stor eller voldsom ting at få ind i haven, men den effekt, som båndene giver, er stor set i det forhold.


De vil helt sikkert være et samtaleområde for kvarteret, og du vil nok også få et par enkelte spørgsmål omkring dem. Men hvem vil ikke gerne have en smule sund konkurrence med naboerne om, hvem der har den bedste sommerhave? Det er hver fald en konkurrence, hvor man vil stå godt stillet med LED bånd i haven.  

Det skal du være opmærksom på ved udendørs brug af LED bånd  

Mange kender måske bedre til, at man bruger LED bånd i den indendørs indretning. Her har LED båndene hurtigt fået medløb, og de er i mange hjem med til at skabe både god stemning og samtidig også et luksuriøst udtryk. 

Man skal dog her lige være opmærksom på, at der er forskel på de LED bånd, man bruger i den indendørs indretning, og de bånd der bruges til udendørs brug. LED bånd i haven skal således have en ordentlig kapslingsklasse, således vand ikke trænger ind i båndet. Det samme gælder således også med LED bånd i vådrum.