Hurtige og nemme måltidsidéer med Samyang Instant Noodles

Hurtige og nemme måltidsidéer med Samyang Instant Noodles

Har du nogensinde de dage, hvor du bare ikke har tid eller energi til at lave et stort måltid? Så har vi den perfekte løsning til dig – Samyang nudler! Disse lækre nudler findes i en række forskellige smagsvarianter, så du kan helt sikkert finde en, der tilfredsstiller dine smagsløg. Desuden er de virkelig nemme at tilberede – alt du behøver er en gryde med kogende vand og ca. 5 minutter af din tid. I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du kan lave tre hurtige og nemme måltider med Samyang Instant Noodles. Lad os komme i gang!

Her er nogle solide bud på en god omgang instant nudler

Måltid 1: Krydret Ramen-nudler. Du kan selvfølgelig bare koge vandet og spise nudlerne, men dette er et lille tip til at pifte din mad lidt op med ekstra ingredienser.

Ingredienser:

-Samyang Instant Noodles (Spicy Chicken smag) du kan også vælge almindelig kyllingsmag, hvis du ikke er til det stærke.

-Æg. Her kan du med fordel bruge 1 halvt æg eller 2 halve æg. Du vælger selvfølgelig hvordan du vil have dine æg. Man bruger oftest smilende æg, da det giver den bedste smagsoplevelse.

-Forårs løg. Det er relativt simpelt med forårsløgene. Du skal bare finhakke dem så de er i tyggevenlige størrelse. Heraf kan du krydre med andre små krydderier.

Instruktioner:

-Læg nudlerne i en gryde med kogende vand. Kog i ca. tre minutter, eller indtil nudlerne er bløde. Dræn vandet.

-Kom to æg i nudlerne, og rør forsigtigt rundt.

-Hak lidt grønt løg, og tilsæt det til nudlerne.

-Nyd dit lækre og krydrede måltid!

Forskellige typer af nudler

Der findes også mange andre slags nudler end dem du ser i kopnudler. Disse andre slags nudler kan også bruges til at tilberede et måltid.

Måltid to: Det kan også være et måltid: Stegte nudler med grøntsager

Ingredienser:

-Samyang Instant Noodles (Plain Chicken smag)

-Gulerødder

-Bønnespirer

-Løg

-Hvidløgsfed

Instruktioner:

-Start med at skrælle og skære hvidløgsfeddene i skiver. Læg dem til side. Derefter skrælles og hakkes løget i små stykker. Læg det også til side. Vask nu gulerødderne grundigt og skær dem i tynde stykker. Læg dem igen til side til senere brug. Til sidst skylles bønnespirerne, og de lægges også til side

-Tag en stor wok eller stegepande og sæt den over høj varme . Tilsæt derefter olie i gryden, og lad det varme op i et minut. Tilsæt hvidløg og løg på panden og steg, indtil de begge er bløde.

-Tilsæt nu nudlerne på panden og steg dem, indtil de er sprøde. Når de er sprøde, tilsættes gulerødder og bønnespirer, og de steges i yderligere et par minutter.

-Når alt er gennemkogt, serverer du dit måltid i en skål og nyder det!

Måltid tre: Nudelsuppe

Ingredienser:

-Samyang Instant Noodles (almindelig kyllingesmag)

-Vand

-Salt

Instruktioner:

-Tag en gryde eller kedel, og fyld den med vand. Sæt den på et komfur eller en kogeplade, og bring den .

-Når vandet koger, tilsættes salt og nudler. Kog i ca. tre minutter, eller indtil nudlerne er bløde.

-Server din lækre suppe i en skål, og nyd den!

Vi håber, at du nød disse hurtige og nemme madidéer med Samyang Instant Noodles. Husk at prøve dem næste gang, du mangler tid eller energi! Indtil næste gang, god madlavning!