Hvorfor skal jeg vælge et peroxide-fri tandblegningssæt?

tandblegningssæt

Hvorfor skal jeg vælge et peroxide-fri tandblegningssæt?

Er du interesseret i at høre om peroxide-fri tandblegningssæt? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om et tandblegningssæt, der ikke indeholder peroxider. Det smarte LED-lys og brugervenlige tandblegningssæt er den mest effektive måde at opnå hvidere tænder på, uden den irritation eller ekstra følsomhed, der kan følge med andre behandlinger. De fine kits indeholder 50 behandlinger i et sæt, så du kan få det lyse, smukke smil, du altid har ønsket dig. Når det drejer sig om tandblegning, er en af de mest populære metoder at bruge peroxider. Det skyldes, at peroxider har en aggressiv måde at blege dine tænder på, kendt som “oxidation” Der er dog nogle bivirkninger, der følger med denne metode, såsom øget følsomhed af tænderne, irriteret tandkød og færre essentielle mineraler i tænderne. Find det smarte tandblegningssæt på https://finesmile.dk/products/tandblegningssaet-fs  eller læs med og hør mere om det!

Tandblegningssæt – hvilke bivirkninger er der ved peroxider?

Mens disse bivirkninger kan begrænses, når tandlæger bruger peroxider, er det mere risikabelt for dem, der forsøger at blege deres tænder derhjemme uden professionel hjælp. Derfor indeholder formlen for dette tandblegningssæt phthalimidoperoxycapronsyre (PAP) som den primære ingrediens til tandblegning. PAP er et mere sikkert alternativ til peroxider, så det påvirker ikke dit tandkød eller din emalje på samme måde. Med dette tandblegningssæt kan du få professionelle resultater uden nogen af de risici, der er forbundet med peroxidbaserede produkter. Så hvis du leder efter en sikker og effektiv måde at blege dine tænder på, er dette den perfekte løsning for dig.

Køb et godt tandblegningssæt online 

FS+ er en tandblegningsformel, der bruger phthalimidoperoxycapronsyre (PAP) som hovedingrediens. PAP er et kraftigt blegemiddel, der effektivt kan fjerne pletter og misfarvninger fra tænderne. FS+ indeholder også andre ingredienser som hydroxyapatit og kaliumcitrat, som understøtter hovedbestanddelen og hjælper med at holde tænderne sunde. Og det er altså dette middel, som det omtalte tandblegningssæt indeholder i stedet for peroxider. For at undgå de potentielle negative virkninger af tandblegning bruges den unikke ingrediens, der er kendt som FS+ altså. FS+ kan effektivt blege misfarvninger uden at gå på kompromis med tandens sundhed, så dit smil bliver lysere og sundere. Derudover indeholder FineSmile FS+ blegningsformlen også nøgleingredienser, som har vist sig at forbedre tandstyrken og afhjælpe eventuel allerede eksisterende følsomhed. FS+ er også fri for følgende: PEG, SLS, parabener, phthalater, alkohol, carrageenan, toluen og triclosan. Så hvis du leder efter en sikker og effektiv måde at opnå lysere tænder på, skal du ikke lede længere end til FineSmile og deres tandblegningssæt med FS+ formlen.

Og lyder det som et tandblegningssæt for dig? Så kan du købe det online via linket fra artiklen. Her kan du desuden læse meget mere om de egenskaber, som sættet har at byde på – hvilket ikke er så lidt.