Korean skincare er populær i hele verden – og det er der en grund til

korean skincare

Korean skincare er populær i hele verden – og det er der en grund til

Drømmer du om at få en silkeblød og smuk hud? Så er du havnet det helt rigtige sted, her kan du nemlig få råd og vejledning til, hvordan du skaber den bedste hudpleje rutine for dig selv. Med Korean skincare får du en ny måde, at have en hudplejerutine på. Korean skincare handler i bund og grund om de ti steps, det lyder måske af meget, men din hud vil takke dig for det. Her kan du læse mere om selve rutinen og finde mere info om, hvordan du får Korean skincare ind på livet. Hvis det lyder som noget for dig eller noget du gerne vil prøve kræfter af med, så kan du med fordel læse videre og blive klogere, her i denne artikel. 

De fem første trin – samt din genvej til at blive klogere på Korean skincare 

Hvis du gerne vil vide mere om emnet, finde produkter der passer til dig og din hud, samt få en mere detaljeret forklaring, så kan du med fordel gå ind på denne side og læse og lære mere om Korean skincare. På denne hjemmeside vil du få mere dybdegående info, samt have muligheden for, at finde de helt rigtige produkter. I denne artikel vil du få en basis guide, på den generelle hudplejerutine. Trin 1 indebære, at du renser din hud med et oliebaseret renseprodukt. Har du i forvejen olieret hud kan dette trin virke skræmmende, men dette renseprodukt er ikke kun godt til at fjerne makeup og skidt, det fjerner faktisk også overskydende olie. Efter det oliebaseret renseprodukt skal du bruge et vandbaseret. På den måde er du sikker på, at din hud er renset helt i dybden. 

De sidste 8 trin – sådan får du en smuk og silkeglat hud 

Når din hud er renset korrekt, så er den også mere modtagelig over de sidste 8 trin i hudplejerutinen. Trin 3 er eksfoliering eller peeling af din hud. Dette er ikke et trin, som du skal gøre hver dag, men derimod kun et par gange om ugen. Trin 4 toner til at genoprette din huds naturlige på balance. Trin 5 Essens, som er en mellemting mellem en toner og en serum og alligevel er noget helt for sig. Trin 6 Serum målrettet et specifikt hudproblem. Trin 7 Sheet maske eller anden form for maske, hver dag. Trin 8 øjencreme er vigtig, da din hud omkring øjnene er utrolig sart. Trin 9 ansigtscreme som passer til din hud og dit behov, der findes mange forskellige typer, men ligheden for dem alle er at de skal forsegle fugten i din hud. Sidst, men ikke mindst kommer vi til trin 10 brug solcreme i din morgenrutine, på den måde beskytter du din hud bedst muligt og dermed sikre dig at din hud vil være pæn i mange år frem. Det er aldrig for sent at gøre en forskel og du kan starte allerede i dag.