Moderniser hjemmet på forsvarlig vis med en trappestige 2 trin

trappestige

Moderniser hjemmet på forsvarlig vis med en trappestige 2 trin

Står du overfor en større renovering af dit hjem? Så skal du formentlig både hamre søm i væggen, bore i væggen og male og vaske køkken eller badeværelse ned. Når du skal i gang med dette, er det måske nemmere lige at huske at købe søm, skruer og maling, mens et endnu vigtigere redskab som en trappestige 2 trin godt kan glemmes.

Vi taler dog i denne artikel om, hvor vigtigt det er at renovere huset på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde, så det ikke ender med en faldulykke, fordi maling og borearbejdet blev lidt for spændende i sig selv. Læs med her. 

Mal sikkert på en trappestige med 2 trin

Hvis du skal male i køkkenet eller badeværelset og ikke skal male i en høj højde, kan du med fordel bruge en trappestige med 2 trin at stå på. Her kan du male sikkert, mens du står på trappestigen og du kan gå ned ad den med jævne mellemrum, når du har brug for en pause. Trappestigen er også velegnet til at stå på i køkkenet, når I skal vaske væggene og køkkenlågerne og dernæst male væggene.

Trappestigen fylder meget lidt og kan slås sammen efter brug og stilles i kosteskabet eller skuret. Dermed er den nem at opbevare uden at den optager meget plads fra andre ting. 

Stå sikkert, når du borer i væggen

Når du skal bore huller i væggen, kan du med fordel stå på den lille trappestige, der også har en anvendelig værktøjsbakke øverst. Her kan du lægge de skruer og søm samt hammer eller boremaskine, som du bruger undervejs og som du ikke behøver at gå op og ned ad stigen for at hente hver gang.

Denne trappestige står sikkert på to ben, hvilket gør, at du kan balancere fint på den og står sikkert, mens du borer i væggen. Den kan nemt flyttes til næste sted, hvor du skal bore, fordi den ikke vejer så meget. 

Når I lige skal hente noget på øverste hylde

Måske har I køkkenskabe i højden, der gør, at I har placeret ting og køkkengrej på hylder, der er over jeres højde. Her kan I bruge trappestigen med 2 trin til at stå på, når I skal hente nogle af disse ting. Den kan forhindre mange ulykker i køkkenet, fordi man ellers lige i hast, under madlavningen, ville tage en skammel eller stol, der godt kan være lidt usikre at stå på.

Derfor kan I have trappestigen i nærheden eller i køkkenet som en sikkerhedsmæssig trappe, der sikrer, at I hver gang står stabilt, når I lige skal tage glassene øverst i skabet. Trappestigen er super anvendelig, når I både henter ting og maler eller borer i væggene, og dermed har I gjort noget væsentligt for, at I har en sikker trappe at stå på, under renoveringen. 

Tag trappestigen med i sommerhuset

Har I sommerhus, kan I også tage trappestigen med her og bruge den til renoveringsprojekter. Den klappes let sammen og kan nemt være i bilens bagagerum.