Plankebord med tillægsplader – vær klar til gæster

plankebord med tillægsplader

Plankebord med tillægsplader – vær klar til gæster

Pandemien er på tilbagetog i Danmark, og vi må igen få gæster. Er du en af dem, der gerne vil udnytte det, så skal du sørge for at have et stort bord. Skal I have noget at spise sammen, så skal der være plads til jer alle om bordet. Et plankebord med tillægsplader kan være en god idé.

Anskaffer du dig et plankebord, skal du huske nogle flotte ben. Ben til plankebord kan være flotte at se på, og hvorfor ikke udnytte det? Så kan du på én og samme tid få dig et bord, der er flot at se på, og som også er praktisk.

Flot og praktisk

Et plankebord kan være rigtig flot. Det giver et unikt udseende til bordet med plankerne, der ligger øverst. Træets mønster ser rigtig flot ud. Tænker du også på at vælge nogle flotte ben, har du samlet set et smukt bord.

Det er super, at et plankebord er så flot at se på. Det er ekstra godt, at det også er praktisk. Du kan nemlig få tillægsplader til dit plankebord, og så er der plads til mange gæster. Du kan invitere alle vennerne, og I kan spise og hygge hele aftenen.

Det er smart at vælge møbler, der slår to fluer med et smæk. Vælger du nogle møbler, der både er flotte og praktiske, får du det hele. Dit hjem bliver flot at se på, fordi der er nogle flotte møbler i det. Det er samtidig også praktisk, så det kan fungere i dagligdagen.

plankebord med tillægsplader

Et populært bord

Det er blevet ganske populært at have et plankebord eller et plankebord med tillægsplader. Det er ikke uden grund. At det på samme tid er flot og praktisk spiller en stor rolle. Sådan et bord vil man gerne investere i. Sådan et bord vil man gerne have stående i sit hjem.

Derudover er plankeborde nogle robuste, holdbare borde. Du kan købe et bord og lade det gå i arv til dine børn. De kan igen lade det gå i arv til deres børn. Det holder nemlig i mange år, hvis man bare passer en lille smule på det. Og det vil blive ved med at være flot. Træ er tidløst. Det er flot nu, og det vil være flot om halvtreds år.

Vær klar til gæster

Med et plankebord med tillægsplade er nu næsten klar til at modtage gæster. Du skal også bare lige tænke lidt på maden. Hvad skal I spise? Har du tænkt dig at lave det selv, eller skal alle have noget med?

Der kan være lidt forberedelse til at invitere en stor flok gæster. Indkøb og madlavning kan være en stor opgave. Men har du et bord, som I kan sidde ved, er du nået langt. Så har du nemlig mulighed for at invitere. Hvis du ikke havde plads, så ville det give mindre mening at invitere. Med et stort bord har du plads, og du kan begynde at planlægge, hvordan aftenen skal forløbe. Når gæsterne er taget hjem igen, kan du begynde at planlægge den næste gang. Du har jo allerede bordet til det.