Sådan finder du de bedste gardiner til dit hjem

gardiner København

Sådan finder du de bedste gardiner til dit hjem

Et gardin kan meget mere end bare lukke lys ude. Det kan være et stilfuldt input til dit rum, og det kan have større betydning for rummets indtryk, end man lige går og tror. Når det så er sagt, så har lysindfaldet naturligvis også stor betydning. Der kan også her være tale om et praktisk spørgsmål. Hvor ofte bruger du rummet og hvor meget lys har du brug for? I nogle tilfælde er det faktisk bedst at spørge en ekspert. Og i København, kommer den ekspert rundt i bus. 

Gardinbus, hvad er dog det? 

Det kan være et nyt ord for dig, men fortvivl ikke. Ordet skal tages i sin bogstavelige forstand, hvilket betyder, at det er en bus fyldt med gardiner. Og hvad skal man så bruge den til, spørger du måske. Idéen er at gardinbussen kommer ud til dit private hjem, med en række tekstiler og gardinprøver. Så kan du nemlig bedst se, hvilket gardin der passer i dit hjem. Her får du mulighed for at sætte det mod væg og vindue, og se om det passer med lysindfaldet. Gardinbussen kommer rundt med gardiner København, så dette er som udgangspunkt, et tilbud for sjællændere.  

Eksperter lige ved siden af  

Skulle du blive i tvivl om enten farve eller materiale, kan du altid spørge eksperten. Chaufføren af bussen vil nemlig også være ekspert i gardiner, og kan hjælpe med at udvælge de helt rigtige gardiner, der passer bedst til dine behov. Det kan være at du bliver inspireret til at gå en helt anden vej, end den du først havde tænkt på. 

Et gratis tilbud 

Blot fordi du får besøg af gardinbussen, betyder det ikke nødvendigvis at du skal købe gardinerne. Opfat besøget som en gratis mulighed for at få rådgivning og vejledning, til dine gardindrømme. Det er helt uforpligtende. Skulle du være fuldt tilfreds med hvad du ser, kan eksperten hjælpe dig med det videre forløb. Der er tale om erfarne og kompetente rådgivere, så du kan trygt stole på, at de ved hvad de taler om. 

Få de rigtige mål fra starten, og spar tid 

Når du så har fået udvalgt de bedste gardiner, kan eksperten hjælpe med at måle op. Det kan være en sværere proces, end man lige går og tror. Og det kommer jo helt an på hvor lange, du vil have dine gardiner, samt om de skal sidde inden for vinduets bredde, eller bredere. Med eksperten ved din side, sikrer du dig, at dine mål bliver rigtige. Det vil spare dig for en del tid og besvær. 

Fremstilling og montering  

Efter besøget, vil gardinbussen tage hjem og begynde tilpasningsprocessen. Her bliver gardinerne fremstillet helt efter dit hjems mål, og dine ønsker. Når gardinerne så er færdige, kommer bussen forbi igen, og hjælper med monteringen. Er du ikke så ferm med værktøj, vil du være glad for denne løsning. Der vil være en garanti for, at gardinerne sidder ordentligt fast, samt at de hænger lige.