Sådan skaber du et godt overblik

https://whiteboardshoppen.dk/whiteboard

Sådan skaber du et godt overblik

På kontoret kan vi have mange bolde i luften. Der er telefonopkald der skal gennemføres, aftaler der skal holdes, møder man skal være til og sådan fortsætter listen. Ligeledes kan der være projekter og ideer der skal diskuteres med kolleger. Mange vil tro at det er det du har en kalender til. Kalenderen skal korrekt fungere til at skabe et overblik over hvor man skal befinde sig på hvilke tidspunkter i en periode. Men når man først befinder sig på stedet, så begynder alle detaljerne at komme. Disse detaljer er der simpelthen ikke plads til på de små kalendersider eller notesblade man klistre rundt over det hele.

En tavle med god plads

Mens vi administrativt kan nøjes med en gruppe ringbind, så hjælper det os ikke med at holde overblik. Man vil blot bladre frem og tilbage, glemme vigtige elementer mens man leder efter andre papirer og det ender med et irriterende tidsspilde. En af de bedste ting der hjælper en med et overblik, vil være et whiteboard. Ikke nok med at whiteboarded kan bruges af dig alene til at skabe overblik, så besidder tavler også plads til flere ting. Det kan være at I er flere i virksomheden som skal stå for et særligt projekt. Her kan en whiteboard tavle gøre gavn. Ikke nok med at man kan skrive på tavlen hvilke ansvarsområder det givende projekt fremlægger, men man kan tegne pile, cirkler eller kasser som indikerer hvem der har meldt sig til det givende område. Det er smart på mange måde, og alle har en relation til effektiviteten. Hvis en medarbejder spørger dig til hvem der har ansvaret for en særlig del af projektet, så kan det tage tid at huske. Du har det måske skrevet ned et sted. Minutterne går og flere bliver måske forstyrret i et vigtigt øjeblik blot for at besvare det enkelte spørgsmål. Hvis svaret står på tavlen, så bliver ingen forstyrret, og ingen minutter spildes på tænkning.

https://whiteboardshoppen.dk/whiteboard

Ordentlighed bringer overblik

At man ved hvor ting er, kan ligeledes hjælpe betydeligt på ens overblik. Du har måske mange af dine vigtigste telefonnumre klistret på små huskesedler rundt omkring din monitor. Det er i teorien smart, fordi du bruger en plads du har. Men mange memosedler kan også blive forvirrende. Gå forbi med lidt for høj fart, hav en dag med gennemtræk eller tænd for en blæser, og pludselig er nogle af disse sedler ikke på skærmen. Whiteboard-tavler er perfekte for sådan noget fordi du kan anskaffe dig nogle små magneter. Brug den yderste side af tavlen til dine kontakter. Magneterne sikrer både at sedlerne bliver hvor du har sat dem, men de hindrer også i at sedlerne ruller sig sammen. Til sidst kommer noter, sedler og papirer op i en højde, der fungerer perfekt både når du sidder ned og når du står. Du kommer ikke til at stå og hænge over skrivebordet for at kunne læse hvad der står. Det er iblandt de mange gode fordele ved at have et whiteboard på kontoret.