Lamineringsmaskine – både til virksomheden og det private

kontor

Lamineringsmaskine – både til virksomheden og det private


I en digital verden glemmer man ofte, at en lamineringsmaskine i virkeligheden kan være en meget trofast partner. Et helt almindeligt papir kan alt for nemt gå i stykker eller se kedeligt ud, hvis man hænger det op.

Maskinens kan bruges til en del flere ting, end hvad man lige tænker umiddelbart. Der findes også en del forskellige maskiner, men kan nemt danne sig et overblik og finde den, som man har brug for på https://redofficescanofficeshop.dk/kontorartikler/kontormaskiner/laminering-3/lamineringsmaskiner.html.

Brug den til skilte

Hvis man har en virksomhed eller butik, og man har brug for at hænge skilte op, så er en lamineringsmaskine et must. Man bliver nemlig fri for at lave nye skilte hele tiden, fordi de bliver ødelagt eller flyver væk i træk. Det er en endeløs kamp, hvis man bare bruger almindeligt A4 papir.

Maskinen gør papiret meget mere robust og slidstærkt, så det også kan tåle vand og snavs. Man kan derfor hænge dem udenfor, i køkkenet eller andre steder, hvor almindeligt papir normalt ville blive opløst.

Laminerede skilte kan også hænges ved kassen ellers sættes fast til selve disken. Der kan nemt laves et skilt med oplysninger eller gode priser, som ikke bliver ødelagt efter hver kunde og nemt kan tørres af ved fyraften.

hr

Til børnenes tegninger

Når børnene kommer hjem fra børnehave, SFO eller skole og har lavet en flot tegning, så vil man jo gerne gemme den i mange år. Man vil måske også gerne hænge den op på opslagstavlen eller køleskabet. Tegningerne kan man nemlig også køre igennem lamineringsmaskinen, så de holder meget bedre i fremtiden.

Det er endda også muligt med nogle lamineringsmaskiner at lave dækkeservietter med børnenes tegninger. Visse maskiner tilbyder nemlig også at laminere A3 ark og nogle også større end det. Børnenes tegninger kan derfor blive brugt i hverdagen på nye, praktiske og smarte måder.

Kun fantasien sætter grænser

Det er i virkeligheden kun fantasien som sætter grænser for, hvad en lamineringsmaskine i virkeligheden kan bruges til. Den kan, som tidligere nævnt, bruges til alt fra skilte til tegninger i forskellige former og størrelser. Det er også muligt at lave bogmærker eller laminere tørrede blomster som man har fundet i skoven, haven eller andet.

Det er også muligt at laminere billeder, så man er sikker på, at de ikke går i stykker eller bliver misfarvet af våde fingre. Det kan særligt være godt, hvis de hænger på køleskabet.

Man kan også laminere skabeloner af tegninger og lade børnene farvelægge dem om og om igen. Det er blot at tørre farven væk igen bagefter eller lade dem bruge whiteboard tusser, så de selv kan slette det løbende.

Man kan i samme ånd også bruge den til at lave små tavler. Det kan bruges, hvis man ønsker at holde øje med pligter eller laver uge- eller dagsplaner. Man kan derfor nemt ændre planerne ved at bruge whiteboard tusser til at skrive med. Det er altså muligt at bruge en lamineringsmaskine til et hav af forskellige ting, som både kan gavne ens privatliv og en virksomhed.