Perlearmbånd er den nye trend

smukke perlearmbånd

Perlearmbånd er den nye trend


Perlearmbånd har været en trend tilbage i tiden, men nu er det igen kommet tilbage. Tilbage i 60’erne var perlearmbånd og halskæder meget populært, og et tegn på rigdom. I dag er det heldigvis os alle, der kan få perlesmykker, hvilket kun er en god ting.

En gammel trend kommer tilbage

I 60’erne og endda før, var perlesmykker populære, og man så dem tit på rige og flotte kvinder. Så kom der en lang periode, hvor perler i hvert fald ikke var populært eller noget, der blev købt meget af. Men nu er det igen kommet tilbage. Mon ikke det er fordi, at de her smykker giver lidt et rigdomslook og et gammeldags 60’er look. Der er flere og flere der er blevet vilde med den gammeldags stil.

Derfor er specielt perlearmbånd kommet tilbage. De findes dog i mange nye og anderledes versioner end de gjorde dengang. Nu er det ikke bare et enkelt armbånd kun med perler. Der kan være masser af andre ting på, der kan stadig være en synlig guld eller sølv kæde, hvilket gør det gammeldags look, lidt mere moderne. Perlearmbånd kan sættes sammen med mange ting.

farverige perlesmykker

Match dit smykke med dit tøj

De flotteste looks, er altid sat godt sammen. Det gælder også smykkerne. Derfor skal du matche dit nye perlearmbånd ordentligt med resten af dit tøj. Især farverne sort, hvid og mørkeblå passer rigtig godt, da det også var noget man gik i, dengang det var populært. De passer især godt til lidt finere lejligheder, måske fest, konfirmation, bryllup eller andre store begivenheder. Perler er lidt finere end bare et normalt smykke.

Man kan dog også sagtens have perlearmbånd på i hverdagen. Armbånd er lidt mere naturlige end for eksempel halskæder, derfor kan du sagtens have perlearmbånd på i hverdagen, i forhold til, hvis det var halskæder. Du kan til gengæld godt matche dit armbånd med en halskæde i samme stil, uden at det bliver for meget.

Derfor er perlearmbånd kommet tilbage

Du tænker måske først, at de her armbånd er lidt for meget eller lidt for fine. Men ser du dem først på, vil du blive helt vilde med dem. Der er noget ved perler, som kæder, diamanter og rubiner bare ikke har. Perler kommer fra havet, og kan derfor også godt være et flot smykke at have på til stranden.

I dag kan må få perler, som jo egentlig ikke er helt ægte, men som alligevel ser ægte ud, hvilket selvfølgelig gør, at de er billigere. Men selv ægte perler fås nu til lavere pris end, hvad de gjorde engang. Derfor er det en trend mange af os godt kan være med på, hvilket gør, at trenden hurtigt blusser op. Lige pludselig har alle perlearmbånd, og så giver det da kun mening, hvis du også får dig et. Som sagt kan de også findes i mange versioner nu, så det ikke bare er perler, men også meget mere. Så kan du finde et perlearmbånd i din helt egen stil.