Giv din stue en billig make-over

stue

Giv din stue en billig make-over


Er du træt af de samme gamle ting, der står derhjemme i din stue? Synes du, at stuen trænger til en opfriskning med nye flotte møbler, men har måske ikke lige råd til at skifte alle ud? Bare rolig, det er nemlig muligt at pifte din stue op – både med nye møbler og dekorative detaljer uden, at du skal tømme opsparingen!

Du kan altså både nemt og billigt give din stue en make-over, og hvis du ikke tror på os, så synes vi, at du skal læse med videre her, hvor vi giver dig råd til, hvordan du kan give din stue et nyt liv med nogle enkle trin.

Pift stuen op med en puf

Et af de møbler som ikke er særlige dyre er en puf. Det er dog stadig en rigtig smart måde at skabe noget nyt liv i din stue. For en puf kan findes i alle mulige slags farver, hvilket betyder, at du enten kan vælge at køre i den samme farve som for eksempel sofaen for at få et enkelt look, men du kan også vælge, at puffen skal være i en helt anderledes farve, som fuldstændig vil bryde rummet.

Udover, at en puf er flot, er den også funktionel, da du også får en ekstra siddeplads eller en plads, hvor du kan smide dine fødder op på efter en lang dag. En puf er altså en perfekt kombination af det funktionelle med det æstetiske.

blå møbler

Få fat i nogle nye puder

En af de helt billige måder at give din stue en make-over er uden tvivl nye puder. Selvom du måske ikke tror det, så kan nyt pudebetræk altså være med til at give hele stuen en opfriskning. Med puder kan du også for alvor få lov til at lege med en masse forskellige farver, mønstre og teksturer – det er altså nærmest kun fantasien, der sætter grænser her, da du kan sammensætte lige præcis, som du vil. Du kan dermed skabe lige præcis den stemning, du gerne vil have frem – og det vil helt sikkert give din stue et helt nyt look.

De små detaljer kan gøre udslaget

Du behøves ikke at udskifte din sofa for at lave en make-over i din stue. Mindre kan sagtens gøre. Faktisk så er det ofte de små detaljer, der gør det største udslag. Køb for eksempel nogle nye vaser, hvor du putter en flot buket i – det vil give en dejlig følelse af friskhed i rummet. Eller få fat i nogle nye lysestager, hvor du kan få skabt en rigtig hyggelig stemning – især i de mørke måneder, er det så hyggeligt og varmende med nogle levende lys.

Du kan også vælge at få fat i nogle plakater eller flotter billeder, som du kan hænge op på væggene. Det er noget, der er nemt at udskifte alt efter dit humør, så hvis du hurtigt bliver træt af dine ting, er dette en oplagt måde, at få følelsen af en ny stemning i stuen.