Find den perfekte dør i mængden

dør

Find den perfekte dør i mængden


Er du måske i gang med at designe dit perfekte hus? Måske er du i gang med at finde det helt rette dør? Eller måske er din dør i stykker og du skal have en ny? Eller du har været igennem en renovation eller planlægger en renovering, og skal finde den perfekte nye dør i åbningen? Hvad end din situation du er, så er der mange muligheder for at finde en fed dør, som kommer lige ud af dine drømme!

En fed dør, kan godt have vinduer

En mulighed for at finde en fed mulighed ud af alle de døre, der findes derude, kunne være en facadedør! En facadedør er faktisk en dør med et vindue i. men ikke et lille vindue, men et stort vindue. Et som fylder halvdelen af døren. Denne model kommer både i et vindue, som du kan se igennem og et du ikke kan se igennem. Som i det er sløret. Når det så kommer til en hoveddør, hvilken skal du så have? Hvad foretrækker du? At man kan se igennem eller ikke. Det kan være rart at se hvem der banker på din dør. Men med så stort et vindue, så kan de også se dig.

Hvis det irriterer dig eller er noget du ikke kan lide, så kan man også få den med et mindre vindue. Dette er en pladedør. Altså er en pladedør en dør med et lille vindue øverst oppe. Vinduet er også vendt skævt. Dette er så man stadig har privathed over din hoveddør. Uanset om du vælger en med sløret eller klart vindue. Igen handler det om, hvorvidt du kan lide at se, hvem der banker på, og om du har noget imod om de kan se dig. Selvfølgelig på grund af den mindre størrelse, så kan de ikke se lige så meget ind i dit hjem. Mere privatliv.

døren

Den perfekte dør kan også komme som en dobbelt

Hvis du gerne vil have en større hoveddør, så kan du også få for eksempel facadedøren som en dobbeltdør. Som i to facadedøre ved siden af hinanden. Igen kan man vælge mellem slørede eller klare vinduer. To vinduer betyder mindre privatliv, så hvis man ikke er til det, så burde man vælge slørede vinduer. Men det kan også være dejligt pænt. Det kan også gøre dit hjem mere åbent og lysere.

Ellers findes der også et mere kompleks valg. Nemlig facadedørspartier. Dette er en dør, men med et vindue ved siden af. Plus vinduet er normalt også delt op i seks mindre vinduer. Med dette er det normalt at have slørede vinduer i døren og så klare vinduer i vinduet ved siden af døren. På denne måde kan du stadig have privatliv, men også se, hvem der banker på døren. Dette er den smarte mulighed. Eller hvis du ikke har plads til to døre ved siden af hinanden, kan du også få en halvdør. Altså en almindelig dør, delt op i to, en for oven og en forneden. Der er mange muligheder!