Sådan holder du din telefon opladet på festival

den bedste powerbank

Sådan holder du din telefon opladet på festival

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Danmark er glade for at gå på festivaler. Der er festivaler i landet hele året rundt, og det store udbud gør, at du hurtigt kan komme på flere festivaler på et år. Så dejligt som det er at være til festival, så frustrerende kan det også være, når ens telefon løber tør for strøm – har du også stået i den situation før? Heldigvis kan du holde din telefon i live med en powerbank.

Transportabel strømforsyning med powerbank

En powerbank er transportabelt batteri, som du kan have med hvor som helst. Batteriet kan vha. et usb-stik sluttes til din telefon, hvorefter den vil lade op. Der findes forskellige typer. Nogle modeller kan lade din telefon op én til tre gange, mens andre kan lade din telefon op adskillige gange. Det kommer an på, hvor kraftigt batteriet er.

Din powerbank skal lades helt op, inden du tager den med på festival. Det gør du som regel ved at slutte den til en stikkontakt, indtil den er fuldt opladt. Den gemmer på strømmen, som du kan omsætte senere til din telefon ved hjælp af et usb-stik. Du kan finde en powerbank til festival her.

iphone powerbank

Hvorfor vælge en powerbank?

Det er super praktisk at kunne lade din telefon op under en festival. På de store festivaler kan der jo være op mod flere ti tusind mennesker, hvilket kan gøre det svært at finde hinanden. Desuden kan du hurtigt blive væk fra dine venner under en koncert, hvis publikum danser og bevæger sig meget. Derfor går det ikke, hvis din telefon ikke har noget strøm.

På mange festivaler er der kun ét eller intet sted at oplade telefonen. Du slipper med en powerbank for at skulle finde denne specifikke lokation. Du får nemlig den frihed, at du kan oplade telefonen når du vil, og hvor du vil. Det skal naturligvis siges, at det altid er smart at have en powerbank – særligt til festivaler, men også hvis du skal andre steder hen, hvor du ikke har mulighed for at sætte din telefonoplader til en stikkontakt.

Powerbank til computeren

Hvis du er på festival, men du har din computer med, er det essentielt at medbringe en powerbank. Det er ikke alle powerbanks, der kan oplade computere, men nogle modeller kan godt, og det er guld værd at have med på festival. Du kan således sidde uforstyrret i dit telt og bruge din computer.

Tager det lang tid at lade en powerbank op?

Det varierer fra model til model, hvor lang tid det tager, før den er ladt fuldt op. Du kan som regel læse dig til, hvor lang opladningstid din powerbank kræver. Bemærk at rumtemperatur også kan have en indflydelse på, hvor lang tid det tager for batteriet at blive fuldt opladt, så derfor skal den angivne opladningstid følges med et forbehold for lidt mere eller mindre, end der er angivet. Powerbanken kan også oplade telefonen, selvom den ikke selv er fuldt opladt.